Četvrtak, 20/06 - Fudbal, Argentina, Kup Argentine
20/06Boka Juniors vs Almirante Brown1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/06/2024 01:15
Noć između srede i četvrtka nam donosi nekoliko izuzetno zanimljivih susreta širom Južne Amerike, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Boke Juniors i Almirantea. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 02:10h.
Boka Juniors

Pored argentinskog šampionata, Boka Juniors ove sezone ima velike ambicije i u argentinskom Kupu, gde ovaj tim večeras očekuje duel šesnaestine finala protiv drugoligaša, Almirantea.
Inače, nije se tim sa Bombonjere do sada proslavio u prvenstvu, a u prošlom kolu su Kavani i drugari ostvarili veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Veleza, kada je bilo 1:0.
Trenutno se argentinski velikan nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova, međutim, ono što je dobro je to što ima još dosta vremena da se dosta stvari ispravi.

Almirante

Na prvi pogled možemo konstatovati da fudbaleri Almirantea na ovom duelu praktično nemaju šta da izgube, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli argentinske druge lige, a Kup takmičenje će sasvim sigurno poslužiti treneru ove ekipe da isproba neke nove varijante.
Kada se radi o drugom po kvalitetu rangu argentinskog fudbala, na poslednjih pet mečeva je Almirante Braun doživeo dva trijumfa, isto toliko remija i samo jedan poraz. U prošlom kolu je ova ekipa savladala Defenosores na strani, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Ovaj duel bi potencijalno mogao da nam donese dosta pogodaka, međutim, pre toga vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.