Četvrtak, 20/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
20/06Botafogo vs Atletiko PR1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/06/2024 01:07
Brazilska Serija A se igra po ubrzanom principu, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Botafoga i Atletiko Paranensea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:00.
Botafogo

Fudbalerima Botafoga je prošle sezone izmakao naslov prvaka i to u završnoj fazi šampionata, kada je ovaj tim odigrao nekoliko zaista katastrofalnih mečeva.
Bilo kako bilo, i na startu ove sezone fudbaleri Botafoga igraju na veoma visokom nivou, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno prvo mesto na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a u prošlom kolu je lider na tabeli slavio na gostovanju kod Gremija kada je bilo 1:2.

Atletiko Paranense

Atletiko Paranense poput Botafoga na startu šampionata igra na veoma visokom nivou, što će nam verovatno i najbolje pokazati trenutno četvrto mesto na tabeli na kom se ova ekipa nalazi, uz samo dva boda manjka u odnosu na lidera na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu brazilskog fudbala ova ekipa je ostvarila tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
Inače u prošlom kolu je Atletiko Paranense remizirao na svom stadionu protiv možda i favorizovanog Flamenga, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Oba tima igraju na veoma visokom nivou na startu sezone, a smatramo da će pre svega Botafogo odbraniti domaći teren pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.