Petak, 21/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
21/06Palmeiras vs Bragantino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/06/2024 12:52
Dosta zanimljivih mečeva nas ovog dana očekuje u Brazilu, a jedan od njih je svakako i duel koji će biti odigran u Sao Paulu gde će fudbaleri Palmeirasa ugostiti Bragantino. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Palmeiras

Palmeiras je aktuelni vladar Brazila, dve godine zaredom, a svakako da i ovog puta Zeleni imaju najviše moguće ciljeve.
Prioritet će naravno biti naslov prvaka Brazila, a u ovom trenutku se Palmeiras nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.
U poslednje vreme aktuelni šampion Brazila igra sjajno pa je tako ova ekipa na tri poslednja meča ostvarila isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu je ovaj tim savladao Atletiko Mineiro na strani kada je bilo 0:4.

Bragantino

Bragantino je godina unazad član elitnog ranga brazilskog fudbala, a neretko smo ovu ekipu imali prilike da gledamo i u Kopa Libertadoresu, ali i u Sudamerikani.
Svakako da će to biti primarni cilj i ovog puta, a u ovom trenutku se klub čiji je glavni sponzor Red Bul nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.
U prošlom kolu je inače Bragantino slavio na svom stadionu protiv Žuventudea, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Vrlo lako bi ovaj duel mogao da nam donese dosta pogodaka, međutim, smatramo da je dosta sigurnije da se oprobate sa jedinicom, pošto Palmeiras igra fantastično u poslednje vreme, a sve to uz kvotu 1.55 u Superbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.