Petak, 21/06 - Fudbal, Belorusija, Vysshaya Liga
21/06Gomel vs Shakhtyor1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/06/2024 13:09
Posle dosta vremena smo za vas pripremili jedan duel beloruskog šampionata u kom će fudbaleri Gomela ugostiti Soligorsk. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Gomel

Fudbaleri Gomela igraju promenljivo u dosadašnjem toku sezone, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na sedmoj poziciji na tabeli sa sedamnaest osvojenih bodova.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu beloruskog fudbala ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija.
Inače, u prošlom kolu je Gomel poražen na gostovanju kod Islača, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Soligorsk

Sigurno veliki broj ljudi zna da je Soligorsk kažnjen oduzimanjem dvadeset bodova, i to još pre godinu dana kada je ustanovljeno da je ovaj tim učestvovao u nameštanju, pa su tako Šahtjoru oduzete dve poslednje titule. Soligorsk je prošle sezone uspeo nekako da se spasi ispadanja, međutim, ovog puta će to biti baš težak zadatak pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa minus 13 bodova.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Belorusije remizirao na svom stadionu protiv Naftana, kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Nažalost, Soligorsk ćemo po svemu sudeći naredne sezone gledati u drugoj beloruskoj ligi, a tu je i Gomel da ih još brže pogura ka tome, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica King pripremila kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.