Subota, 22/06 - Fudbal, Japan, J. Liga
22/06Machida Zelvia vs Avispa Fukuoka1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/06/2024 13:26
Japansko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Mačide i Fukuoke. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 08:00h.
Mačida

Malo ko se nadao da će Mačida igrati na ovako visokom nivou ove sezone, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na odličnom prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasiranu Kašimu.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu japanskog fudbala lider na tabeli je ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je Mačida ostvarila novi trijumf i to na gostovanju kod Jokohame, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Fukuoka

Od samog starta šampionata fudbaleri Fukuoke igraju veoma promenljivo, pa je tako ova ekipa trenutno stacionirana na sedmom mestu na tabeli.
Ono što je veoma zanimljivo je da Fukuoka u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou, pa je tako ova ekipa na tri poslednja susreta u prvenstvu ostvarila isto toliko trijumfa.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli slavio na svom stadionu protiv Tosua, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Iako Fukuoka u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou, smatramo da je Mačida, koja je do sada najviše pokazala od svih timova u šampionatu ipak veliki favorit na ovom duelu pa vam preporučujemo da odigarte jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.