Petak, 21/06 - Fudbal, Belorusija, Vysshaya Liga
21/06Smorgon vs Slutsk1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
20/06/2024 17:31
Novo kolo u beloruskoj Višaji otvara duel u Smorgonu. Meč je na programu u petak od 17 časova.
Smorgon

Smorgon je van zone ispadanja i njima je jedino važno da i na kraju budu iznad crte. Prethodne sezone ova ekipa je završila kao jedanaestoplasirani tim, i niko ne bi imao ništa protiv da se to ponovi i ove sezone. Nisu u lošoj formi ali ih boljeg plasmana košta veliki broj nerešenih rezultata. Oni su od 12 odigranih utakmica polovinu okončali remijem a samo su dva puta pobedili. Niz od pet utakmica bez poraza, sa četiri remija i jednom pobedom, prekinuli su u prošlom kolu, prvom posle reprezentativne pauze. Izgubili su od Arsenala sa 2:0, a to je bila šansa da donesu još neki bod sa strane.

Slutsk

Gosti se jedva drže iznad zone ispadanja i posle 12 kola nalaze se na 13. mestu sa 10 bodova. Imaju tri više od prve ekipe ispod crte a to je razlika koja može da se sustigne posle samo jednog prvenstvenog kola. U dva prethodna Slutske je doživeo dva katastrofalna poraza, izgubili su prvo od BATE-a u Borisovu sa 6:0, da bi ih aktuelni šampiona Dinamo iz Minska pobedio kao gost sa 5:0. Za samo 180 minuta primili su 11 a nisu dali nijedan gol. Ne mogu se pohvaliti učinkom na strani, na pet mečeva četiri puta su izgubili i ni na jednoj utakmici nisu dali gol. Jedini trijumf su ostvarili kod \'\'fenjeraša\'\' Soligorska, tima koji se raspao posle kazne Saveza i od šampiona ove zemlje iduće godine će igrati u drugoj ligi.

Predlog

Slutsk kao da se preda čim napusti svoj teren, dok je Smorgon ekipa koja ume da iskoristi činjenicu da igra pred svojima navijačima. U prošloj sezoni na dve utakmice između ova dva rivala palo je ukupno 11 golova, a Smorgon je na svom terenu slavio sa 3:2, dok je u prvom delu sezone rezultat glasio 3:3. Predlog je jedinica za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.35.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.