Subota, 22/06 - Fudbal, Belorusija, Vysshaya Liga
22/06BATE vs Dinamo BrestUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
21/06/2024 12:24
Zanimljiv meč u beloruskoj Višaji igra se u Borisovu. Početak je zakazan za subotu u 21 čas.
BATE Borisov

Daleko je BATE od onog tima koji je dominirao u Belorusiji osvajajući titule u nizu. Sve je krenulo nizbrdo od tragične smrti vlasnika ovog kluba. Para je bilo sve manje, dolazili su sve jeftiniji stranci i primat je preuzeo Šahtjor iz Soligorska. Sada su i oni u zapećku, posebno nakon kazni zbog nameštanja i aktuelni šampion je slavni Dinamo iz Minska. BATE je ovu sezonu započeo slabo, nešto su bolji u poslednje vreme i u prethodnih pet kola imaju tri pobede i dva poraza. Bolje igraju sa domaćem terenu gde su samo jednom poraženi do sada i to od ekipe Gomela. U prošlom kolu su gostovali kod Nemana u Grodni, bili su nadomak osvajanja boda ali su pokslekli u sudijskoj nadoknadi.

Dinamo Brest

I ekipa iz Bresta ima titulu šampiona u skorije vreme i oni su prvi prekunili dminaciju BARE-a. Bilo je to 2019. godine kada je ovaj tim prvi, i jedini put, postao šampion Belorusije. Pre toga su osvajali Kup Belorusije, i to tri puta, ali im je to bila jedina titula. Imali su tada vlasnika sa dosta novca i u žižu javnosti su stigli u vreme kada im je trener bio slavni Dijego Maradona. Nije se pokojni Argentinac dugo zadržao na klupi ali je marketinški potez svakako bio uspešan. U aktuelnom prvenstvu Dinamo Brest je na 4. mestu posle 12 odigranih kola. Sakupili su 22 boda što je 7 manje od vodećeg Žodina i još uvek nisu odustali od borbe za titulu, mada u leđa gledaju i Nemanu i aktuelnom prvaku Dinamu iz Minska.

Predlog

Možda su gosti blagi favoriti u ovom meču ali nikako ne treba potcenjivati BATE kada igra pred svojim navijačima. Nekadašnji stalni učesnik Lige šampiona nema tim kakav je imao nekad, ali ima samopouzdanje i rivalima i dalje nije prijatno igrati u Borisovu. Za ovaj meč predlažemo mali broj golova, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.