Subota, 22/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
22/06Gremio vs Internacional1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/06/2024 07:29
I pored toga što je u toku Kopa Amerika, brazilska Serija A se uveliko igra, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Gremija i Internasionala. Početak susreta između ove dve selekcije je zakazan za 22:30h.
Gremio

Svakako da smo daleko više očekivali od Gremija u dosadašnjem toku šampionata, a nažalost, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, koje nažalost na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu brazilskog fudbala Gremio je doživeo isto toliko poraza, što je svakako katastrofalan podatak.
U prošlom kolu je devetnaestoplasirani tim na tabeli poražen od Fortaleze u gostima, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Internasional

I fudbaleri Internasionala ne igraju konstantno na startu ovogodišnjeg izdanja elitnog ranga brazilskog fudbala i utisak je pre svega da ova ekipa nikako ne može da spoji dva dobra meča.
U ovom trenutku se Internasional nalazi na solidnom devetom mestu na tabeli a primarni cilj će naravno biti plasman u Kopa Libertadores.
Inače, na pet poslednjih mečeva u Seriji A ova ekipa je doživela samo jedan poraz uz dva remija i isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Korintijansa (1:0).

Naš predlog

Iako je Internasional do sada najviše pokazao, smatramo da je vreme za prekid crne serije domaćina, zbog čega vam hrabro preporučujemo da okušate sreću sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.