Nedelja, 23/06 - Fudbal, Norveška, 1st Division
23/06Åsane vs MossUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
22/06/2024 10:33
Domaći tim je napravi senzaciju u prošlom kolu pobedom nad Kongsvingerom. Sada dočekuje Mos u nedelju od 17 časova.
Asane

I dalje nam nije jasno kako je Asane pobedio Kongsvinger u prošloj rundi. Ne samo da su pobedili lidera u gostima nego su ga deklasirali sa 5:0. Bila je to ubedljivo najbolja partija ekipe iz Bergena u aktuelnoj sezoni. I dalje je Asane u teškoj situaciji, jesu van zone ispadanja ali imaju samo bolju gol razliku od Starta, prvog tima ispod crte. Do sada su osvojili 13 bodova a bliži se polovina prvenstva. U svom Bergenu Asane je poražen samo od Valerenge u dosadašnjem delu šampionata, a imaju i tri remija i dve pobede.

Mos

Gosti su verovatno tim koji je u najboljoj formi u ovom trenutku. U poslednjih šest kola ova ekipa je pobedila pet puta i izgubila samo od Valerenge. Jeste to bio ubedljiv poraz od dojučerašnjeg prvoligaša ali je uvek bolje izgubili jednom 5:0 nego pet puta po 1:0. Oni su izgubili sa 5:1, ali to ne menja smisao ove izreke. Sada je Mos na deobi trećeg mesta sa Egersundom, imaju nešto slabiju gol razliku i zbog toga su oni četvrti. Sumnjamo da mogu na prve dve pozicije i na taj način stignu do direktnog plasmana u prvu ligu ali bi i ulazak u ple-j of bio lep uspeh.

Predlog

Uzimajući u obzir prethodne rezultate Mosa svakako da su favoriti i na gostovanju u Bergenu. Ipak, i Asana je u poršlom kolu pokazao da zna da pobeđuje i usput srušio hiljade tiketa. Što se tiče ovog meča naš predlog je gost daje dva gola a za tip T22+ kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.