Nedelja, 23/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
23/06Vasko da Gama vs Audax São PauloDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
22/06/2024 11:03
Brazilska Serija A nam je do sada donela dosta zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vaska da Game i Sao Paula. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Vasko

Fudbaleri Vaska se nisu proslavili do sada, a u ovom trenutku se brazilski velikan nalazi na sedamnaestoj poziciji na tabeli koja je ujedno i poslednja koja na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Vasko da Gama doživeo poraz na gostovanju kod Žuventudea, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Sao Paulo

Sao Paulo je solidno startovao u ovogodišnjem izdanju brazislke Serije A, međutim, utisak je da u poslednje vreme ovaj tim polako ali sigurno posustaje.
Naime, na tri poslednja meča u prvenstvu Sao Paulo nije uspeo da ostvari niti jedan trijumf, a u tom periodu je ova ekipa doživela dva remija uz jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji šampion Brazila poražen na svom stadionu od Kujabe, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Sao Paulo ne blista u poslednje vreme, a to bi vrlo verovatno Vasko mogao da iskoristi, pogotovu što su ovoj ekipi bodovi preko potrebni, pa vam savetujemo da okušate sreću sa duplom šansom na domaćina za koju je kladionica Primobet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.