Ponedeljak, 24/06 - Fudbal, Međunarodni, CONMEBOL Copa America - Qual.
24/06Urugvaj vs Panama1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/06/2024 16:05
Ovih dana je veoma bogata ponuda za klađenje, pošto su na programu mečevi na Evropskom prvenstvu, ali i na Kopa Americi, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Urugvaja i Paname. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 03:00h.
Urugvaj

Urugvaj svakako slovi za jednog od glavnih kandidata za naslov prvaka na prvenstvu Južne Amerike. Ponovo se radi o jednoj sjajnoj generaciji, koju predvode Valverde, Nunjez i preiskusni Suarez.
Inače, trenutno Urugvajci uveliko igraju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano za dve godine u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi, a u ovom trenutku se Urusi nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Argentince, pa deluje da se plasman na Mundijal neće dovesti u pitanje.

Panama

Što se tiče Paname, ovaj tim je sasvim sigurno jedan od autsajdera na ovom turniru, i ukoliko ova reprezentacija uspe da dođe do plasmana u nokaut fazu biće to svakako veliki uspeh.
Pored Urugvaja i Paname, u ovoj grupi se nalaze još i selekcije domaćina i Bolivije, i zaista je teško očekivati da se ova selekcija ozbiljnije umeša u borbu za plasman u nokaut fazu.
Inače, poput Urugvaja i Panama uveliko igra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, i za sada ova selekcija ima maksimalan učinak, pošto je na dva odigrana duela ostvarila isto toliko trijumfa.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Urugvaj je jedan od glavnih favorita za naslov prvaka Južne Amerike, i zaista bi bila prava senzacija kada Suarez i drugari ne bi savladali Panamu, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.