Sreda, 26/06 - Fudbal, Južna Koreja, K-League Classic
26/06Seoul vs Gangwon1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/06/2024 00:09
Pored japanskog, ovih dana nas očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva i iz šampionata Južne Koreje, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Seula i Gangvona. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova i 30 minuta.
Seul

Fudbaleri Seula igraju promenljivo ove sezone i trenutno se ova ekipa nalazi na sedmoj poziciji, uz konstataciju da će na kraju šest prvoplasiranih timova izboriti plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu prvenstva Južne Koreje, nekadašnji šampion ove zemlje je ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija.
U prošlom kolu je Seul konačno odigrao jedan dobar meč i slavio protiv Suvona na svom stadionu rezultatom 3:0.

Gangvon

Što se tiče Gangvona, ova ekipa je pre ovog kola bila stacionirana na fenomenalnom trećem mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplairani Sangmu.
Dosta dobro fudbaleri Gangvona igraju čitavim tokom šampionata, a na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ova ekipa je ostvarila čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz, i to baš u prošlom kolu, kada je trećeplasirani tim na tabeli izgubio upravo od prvoplasriranog Sangmua, na svom stadionu, kada je bilo 2:3.

Naš predlog

Seul je pobedom u poslednjem kolu nagovestio nešto bolje partije, dok Gangvon generalno igra dosta dobro ove sezone i pored poraza u prošlom kolu. Smatramo da će Seul iskoristiti prednost domaćeg terena, i doći do sva tri boda na ovom duelu, pa vam hrabro preporučujemo da se fokusirate na jedinicu, za koju je kladionica King pripremila koeficijent 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.