Ponedeljak, 24/06 - Fudbal, Švedska, Seperetan
24/06Öster vs Helsingborg1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/06/2024 16:08
Gosti su se malo oporavili i mogli bi da se prebace u gornji deo tabele. Meč između Estera i Helsingborga igra se u ponedeljak od 19.
Ester

Domaći tim je na mini pauzu otišao posle minimalnog poraza od ekipe Bragea. U prošlom kolu su remizirali sa Estersundom i pred ovo kolo su na 5. mestu sa 20 bodova. Od vodeće Landskrone imaju 7 bodova manje ali zato od trenutno trećeplasiranog Sandvikensa imaju samo bod manje. Ester je i prošle sezone igrao dobro, završili su takmičenje u Superetenu na četvrtoj poziciji i zamalo im je izmakao baraž za ulazak u elitu. Ambicija jeste da pokušaju da dođu do šanse za plasman u najjači rang, ali to svakako nije obaveza. Na svom terenu su bez poraza ove sezone, imaju tri remija i tri pobede.

Helsingborg

Ekipa Helsingborga je osvojila više bodova na strani nego na svom terenu. Posle jedne serije loših rezultata uspeli su da stabilizuju formu i vežu dve pobede. Istina, između ta dva trijumfa prošle su dve sedmice ali to je zato što je zbog reprezentacija bila pauza u prvenstvu. Prošla sezona bila je vrlo traumatična za Helsingborg, ostali su u drugoj ligi samo zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Ševde koji je morao u baraž i uspeo da opstane posle doigravanja. U Helsingborgu po svaku cenu žele da izbegnu prošlogodišnji scenario kada je jedna utakmica odlučivala o tome ko će ispasti.

Predlog

Sudaraju se dve ekipe od kojih je jedna odlična na domaćem terenu a druga uspešnija kada gstuje. Dakle, odgovara im ovakva situacija i videćemo ko će biti uspešniji. U prošloj sezoni Ester je bio uspešniji u međusobnim duelima, jednom je pobedio a jedan duel je završen nerešenim rezultatom. Predlažemo jedinicu za koju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.