Utorak, 25/06 - Fudbal, Međunarodni, CONMEBOL Copa America - Qual.
25/06Kolumbija vs Paragvaj1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
23/06/2024 23:10
Kolumbija će u okviru 1. kola Kopa Amerike grupe D odmjeriti snage sa Paragvajem. Utakmica je na programu u ponoć između ponedeljka i utorka.
Kolumbija

Selekcija Kolumbije u poslednje vrijeme igra u sjajnoj formi i na ovo takmičenje su došli sa 8 uzastopnih trijumfa. U prijateljskim mečevima su redom pobjećivali Venecuelu, Meksiko, Španiju, Rumuniju, SAD i Boliviju, što zaista dovoljno govori o njihovoj trenutnoj formi. Odigrali su sjajno uvodinih 6 kola kvalifikacija za Mundijal 2026. godine i velike su šanse da već u narednom ciklusu obezbijede svoje mjesto na ovoj fudbalskoj smotir.

Paragvaj

Selekcija Paragvaja ne igra baš najbolje u poslednje vrijeme, pa su generalno gledano na 10 poslednjih duela slavili svega 3 puta i to protiv Nikaragve, Bolivije i Paname. U kvalifikacijama za Mundijal su se sastali sa Kolumbijom i to na svom terenu, gdje su poraženi rezultatom 0:1. Trenutno su na tek 7. mjestu na tabeli kvalifikacija za Mundijal, pa će do kraja biti veoma neizvjesno što se njihovog plasmana tiče.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će Kolumbija startovati pobjedom ovo takmičenje, a kvota na trijumf Kolumbije je 1.65 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.