Utorak, 25/06 - Fudbal, Finska, Suomen Cup
25/06PEPO vs KuPSUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
24/06/2024 19:25
PEPO će u okviru osmine finala nacionalnog kupa Finske, dočekati ekipu KuPS-a. Utakmica je na programu od 17 časova i 30 minuta.
PEPO

Ekipa koja se takmiči u trećem rangu je plasmanom u osminu finala ostvarila značajn uspijeh. Trenutno su na 5. mjestu na tabeli u trećem rangu u konkurenciji sa 10 timova. Imaju 13 osvojenih bodova, što je 8 manje od liderske pozicije. U poslednjem kolu su poraženi na domaćem terenu od ekipe Grifka koja je ujedno i lider na tabeli. U prethodnoj rundi su eliminisali ekipu JBK-a rezultatom 1:0.

KuPS

Prvoligaš koji godinama unazad sve više napreduje i koji je sigurni smo i ove sezone jedan od glavnih kandidata za titulu u eliti. Nakon 13 odigranih mečeva nalaze se na 2. mjestu na tabeli sa 25 osvojenih bodova, koliko ima i lider HJK. U seriji su od 2 uzastopna poraza, pa smo mišljenja da će ovaj meč doći kao odlična uvertira za povratak na pobjednički kolosijek.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će gostujući sastav ubjedljivo slaviti u ovoj utakmici, međutim naš prijedlog je ipak 4+ po kvoti 1.47 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.