Sreda, 26/06 - Fudbal, Letonija, Virsliga
26/06Rīgas FS vs Valmiera / BSSDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
25/06/2024 19:26
RFS će u okviru 20. kola Virslige dočekati ekipu Valmiera. Utakmica je na programu od 19 časova.
RFS

Ekipa RFS-a je nakon 19 odigranih mečeva ostvarila 15 trijumfa i po 2 remija i poraza, te se trenutno nalaze na liderskoj poziciji sa 47 osvojenih bodova. U poslednje vrijeme igraju u sjajnoj formi, pa tako na poslednjih 5 mečeva imaju 4 trijumfa i 1 remi. U poslednjem kolu su slavili protiv Aude na gostovanju rezultatom 1:3. Sa 54 postignuta gola predstavljaju najefikasniju ekipu u prvenstvu, što nam govori da na njihovim utakmicama pada veliki broj golova.

Valmiera

Ekipa Valmiera je nakon 19 odigranih mečeva ostvarila 13 trijumfa i po 3 remija i poraza. Trenutno se nalaze na 3. mjestu na tabeli sa 39 osvojenih bodova, a treba napomenuti da su im na početku sezone oduzeta 3 boda odlukom nacionalnog saveza Letonije. Trenutno igraju u najboljoj formi od svih timova u ligi, te na poslednjih 5 mečeva imaju sve pobjede. U poslednjem kolu su slavili protiv Mete na domaćem terenu rezultatom 3:0.

Naš prijedlog

Oba tima se nalaze u sjajnoj formi i očekujemo da će postići makar po jedan gol, prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.70 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.