Četvrtak, 27/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
27/06Juventude vs Flamengo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
26/06/2024 00:53
Brazilska Serija A se uveliko igra bez obzira što je u toku Kopa Amerika, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Žuventudea i Flamenga. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Žuventude

Primarni cilj Žuventudea će svakako biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na dvanaetom mestu na tabeli, uz četiri boda viška u odnosu na najugroženije timove.
Na poslednjih pet mečeva je Žuventude ostvario dva trijumfa, isto toliko poraza, ali i jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je dvanaestoplasirani tim na tabeli doživeo očekivani poraz u gostima kod Palmeirasa, kada je bilo 3:1.

Flamengo

Što se tiče Flamenga, tim sa Marakane je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih ekipa u elitnom rangu brazilskog fudbala.
Naravno, najbolji pokazatelj za to je i sjajno prvo mesto na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Palmeiras.
U prošlom kolu je Flamengo ostvario veoma važan trijumf u gostima protiv svog gradskog rivala Fluminensea, i to u najvećem brazilskom derbiju, a taj meč je završen rezultatom 0:1, a jedini pogodak delo je Pedra sa bele tačke u 87. minutu susreta.

Naš predlog

U poprilično velikoj meri smo ubeđeni da će lider na tabeli nastaviti sa fantastičnim partijama, zbog čega vam savetujemo da okušate sreću sa 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.