Četvrtak, 27/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
27/06Botafogo vs Bragantino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/06/2024 01:22
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Botafoga i Bragantina. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 00:00h.
Botafogo

Kao što smo to već dosta puta napomenuli, Botafogu je prošle sezone praktično izmakla titula šampiona Brazila u poslednjih nekoliko kola, međutim, generalno je ostvaren jedan dobar rezultat sa plasmanom u Kopa Libertadores.
U ovom trenutku se Botafogo nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Flamengo.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena u gostima kod Krićijume, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Bragantino

I ove sezone Red Bul Bragantino ima baš ozbiljne ambicije, a nakon jedanaest odigranih mečeva, ovaj tim se nalazi na odličnom šestom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Kopa Libertadores.
Na pet poslednjih mečeva u prvenstvu ovaj tim je ostvario tri trijumfa, ali i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je Red Bul slavio na svom stadionu protiv Vitorije, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Ovaj meč bi vrlo lako mogao da nam donese makar po jedan pogodak na obe strane, ali zbog nešto lošijih partija Bragantina na strani, prednost dajemo domaćem timu i savetujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.