Četvrtak, 27/06 - Fudbal, Island, Urvalsdeild
27/06IF Vestri vs FramDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
26/06/2024 12:39
Novajlija u islandskoj eliti počeo je da popušta. Možda je meč protiv Frama prilika za pobedu. Utakmica se igra u četvrtak od 20 časova.
Vestri

Tim iz Isafjordura dobro se snašao na početku svoje premijerne sezone u eliti. U prva četiri kola imali su dve pobede a u narednih sedam još samo jednu. Sada su vezali dva neuspeha u prvenstvu, prvo protiv Filkira na strani a onda i Valura na domaćem terenu. Pali su na 10. mesto sa 10 bodova na kontu i u leđa im gledaju samo Filkir i Akurejri. Borba za opstanak je njihova realnost i verovatno će se sve odlučiti tek u plej-autu. Do tada treba da osvoje što više bodova i tako sebi olakšaju posao u doigravanju.

Fram

Gosti su u jako lošoj formi i u u poslednjih šest kola ne znaju za pobedu. Imaju tri poraza u poslednja četiri meča i traže priliku da prekinu taj crni niz. U dva prethodna kola igrali su sa timovima koji nisu iz grupe najkvalitetnijih a opet su izgubili, prvo od KOpavogura a onda i Akurejrija. Njihova sreća je to što su u prvih pet kola čak tri puta pobedili, uz jedan remi, i sa tom zalihom bodova sada su na solidnom 7. mestu. I dalje imaju lepu šansu da se nađu u plej-ofu ali bi u drugoj polovini regularnog dela sezone morali da igraju mnogo bolje, makar kao u prva dva meseca trajanja prvenstva.

Predlog

U prvom kolu novog šampionata Fram je dosta lako pobedio Vestri u Rejkjaviku sa 2:0. Sada su se stvari malo promenile, više nisu u takvoj formi i Vestri ima sasvim realne šanse da upiše trijumf. Ipak, ono što je najrealnije su golovi, i to makar po jedan na obe strane. Za GG kvota je 1.50 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.