Petak, 28/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
28/06Fluminense vs Vitorija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/06/2024 00:17
Brazilsko prvenstvo odavno nije bilo ovako interesantno, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Fluminensea i Vitorije. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Fluminense

Fudbaleri Fluminensea su prošle sezone stigli do naslova prvaka Južne Amerike, nakon trijumfa u velikom finalu nad ekipom Boke Juniors, međutim, malo ko se nadao da će ova ekipa imati ovakvih problema u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A.
Naime, u ovom trenutku se Fluminense nalazi na katastrofalnom poslednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela poraz od svog gradskog rivala Flamenga, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Vitorija

Vitorija se vratila u elitni rang brazilskog fudbala i apsolutno nema nikakve sumnje da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva Vitorija je ostvarila dva trijumfa, isto toliko remija i samo jedan poraz i to baš u prošlom kolu od Bragantina.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, mišljenja smo zaista da je konačno došlo vreme za jedan trijumf Fluminensea koji se nalazi u katastrofalnoj situaciji, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica King pripremila kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.