Petak, 28/06 - Fudbal, Švedska, Seperetan
28/06Brage vs Gefle1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/06/2024 00:36
Posle određenog vremena za vas smo ovog puta analizirali jedan meč iz švedske druge lige, a izbor je ovog puta pao na meč između Bragea i Geflea. Početak ovog duela je zakazan za 19 časova.
Brage

Brage ove sezone igra veoma dobro, a trenutno se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Sandviken, a poznato je da će ta druga pozicija na kraju doneti i direktan plasman u elitni rang švedskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, ali i i tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Brage ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Sundsvala, kada je bilo 5:0, što je svakako bila sjajna uvertira za ovaj duel protiv Geflea, koji ima dosta problema na strani.

Gefle

Što se tiče Geflea, kako sada stvari stoje, iako je još uvek možda rano govoriti, deluje da ovom timu do kraja šampionata predstoji velika borba za opstanak.
Naime, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i baraž meč za ostanak u drugom po kvalitetu rangu švedskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva je Gefle ostvario samo jedan trijumf uz čak četiri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena u gostima kod Varberga, kada je bilo 4:3.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Gefle ove sezone ima baš dosta problema na strani, a kada na sve to dodamo i da Brage igra generalno dobro na svom stadionu, i više nego jasno je zašto vam ovde savetujemo da se oprobate sa jedinicom uz kvotu 1.55 u Superbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.