Petak, 28/06 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
28/06Shelbourne vs Galway United1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/06/2024 12:26
Lider šampionata ne sme dozvoliti kiks u ovom meču. U goste Šelburnu dolazi Galvej Junajted u petak od 20.45.
Šelburn

Svako ko je potcenio Šelburn posle odličnog starta sezone i smatrao da e oni brzo skliznuti sa vrha tabele, grdno se prevario. Šelburn je i dalje, posle 22 utakmice, na vrhu, ima doduše samo dva boda više od drugoplasiranog Deri Sitija ali i utakmicu manje u odnosu na aktuelnog vicešampiona. Sva je prilika da će im ekipa iz Derija biti najveći konkurent u bici za titulu s obzirom da je aktuelni šampion Šamrok na dvocifrenom zaostataku. U dva prethodna kola Šelburn je dao samo dva gola ukupno ali im to nije smetalo da osvoje maksimalnih šest bodova. U poslednjih šest kola imaju pet pobeda i poraz od Slajgo Roversa.

Galvej Junajted

Novajlija u eliti igra odlično i nalazi se na visokom petom mestu sa samo jednim bodoma manje od trećeplasiranog Šamroka. Roversi su aktuelni šampioni i sigurno su ozbiljniji kandidat za tu treću poziciju, poslednju koja donosi izlazak u Evropu narednog leta. Sumnjamo da je Galveju tako nešto preterano bitno, oni su u elitu ušli sa željom da postanu stabilan prvoligaš, a za ovu sezonu problema neće imati. Istina, imali su dva vezana poraza na strani, ali su u prošlom kolu prekinuli taj kratki niz pobedom nad Drogedom. Sledi im gostovanej kod lidera u prestonici, neće im biti lako ali nisu bez šansi.

Predlog

Ovo je već treći ovosezonski duel ova dva tima a u prva dva pobede su odnosile ekipe koje su bile domaćini i to identičnim rezultatom 1:0. I sada pšrednost dajemo domaćinu a za pobedu Šelburna u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent koji iznosi 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.