Subota, 29/06 - Fudbal, Švedska, Seperetan
29/06Degerfors vs SandvikenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
27/06/2024 13:03
Derbi meč švedskog Superetana igra se u Dejeforsu u subotu. Početak meča zakazan je za 15 časova.
Dejefors

Domaći tim ne zna za poraz već šest vezanih kola. U tom intervalu je Dejefors ostvario 4 pobede i dva remija i na tabeli se popeo do četvrtog mesta, mada imaju isti broj bodova kao i trećeplasirani Ester, samo sa nešto slabijom gol razlikom. Ovaj tim je prethodnu sezonu igrao u švedskoj eliti ali je na kraju bio pretposlednji na tabeli i zajedno sa Varbergsom ispao u drugu ligu. Plan je da se odmah vrate u Alesvensku ali to će biti naporan put. Još neke ekipe računaju na ulazak u društvo najboljih a trenutno je najozbiljniji takmac Landskrona koja je lider prvenstva.

Sandvikens

Ni gosti nisu prošle godine igrali u drugoj ligi, ali za razliku od Dejeforsa koji je bio u prvoj, oni su bili u trećoj ligi. Nije ovaj klub imao do sada preterano uspeha i ove sezone bi mogao da promeni svoj DNK-a. Nalaze se na odličnom drugom mestu i samo je Landskrona ispred njih sa 6 bodova više. Ipak, za njih je važnije da odbijaju napade timova koji su iza njih, s obzirom da u elitu idu direktno dve prvoplasirane ekipe. Konkurencija je žestoka, samo bod manje imaju Ester i Dejefors a tu su i Brage, Utsikten i Treleborgs. Sandvikens je u seriji od četiri uzastopna trijumfa ali i sedm mečeva bez prvenstvenog poraza.

Predlog

Obe ekipe imaju velike ambicije ali je Dejefors tim koji je prošle godine igrao protiv najboljih švedskih ekipa i kao favorit čeka duel protiv Sandvikensa i pred činjenice da su gosti sakupili jedan bod više do sada. Uglavnom, treba očekivati neizvestan meč a mi smatramo da neće biti mnogo golova, dva najviše. Za tip 0-2 gola koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.