Nedelja, 30/06 - Fudbal, Međunarodni, CONMEBOL Copa America - Qual.
30/06Kanada vs ČileUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
27/06/2024 13:18
U trećem kolu A grupe na KOPA Amerika sastaju se Kanada i Čile. Od ishoda ovog meča zavisi ko će u nokaut fazu. Utakmica se igra u Orlandu u 2 sata posle ponoći u subotu na nedelju po srednjeevropskom vremenu.
Kanada

Zemlja \'\'javorovog lista\'\' je jedan od organizatora narednog Mundijala, zajedno sa SAD i Meksikom. To znači da će kanađani igrati na drugom uzastopnom Svetskom prvenstvu, s obzirom da su bili među 32 selekcije i u Kataru 2022. godine. U prva dva kola na KOPA Amerika su očekivano izgubili od Argentine sa 2:0 a onda su savladali Peru golom Džonatana Dejvida, fudbalera francuskog Lila. Taj trijumf postavio ih je na drugo mesto a da bi na njemu ostali i plasirali se u četvrtfinale, potrebno je da ne izgube protiv selekcije Čilea. Ovo je grupa u kojoj su Gaučosi, aktuelni svetski prvaci, ogromni favoriti a sve tri ostale selekcije su podjednake snage.

Čile

Čileanci su odigrali bez golova protiv Perua na startu prvenstva Amerike ali su onda položili oružje pred svetskim prvacima Argentincima. Bili su nadomak boda, srušio ih je pogodak Lautara Martineza tek u 88. minutu. Čak i da je ostalo 0:0 u meču sa Kanadom bi im trebao trijumf, kao što im treba i sada kada u njega ulaze sa samo jednim bodom na kontu. Teško je očekivati da Peru pobedi Argentinu i to onda znači da drugoplasiranu ekupi iz ove grupe tražimo u ovoj utakmici. Čile ima dobar tim ali početkom kvalifikacija za Mundijal ne mogu biti zadovoljni. Posle 6 odigranih kola imaju samo 5 bodova i nalaze se na osmom mestu, van zone odlaska na Svetsko prvenstvo.

Predlog

I ova utakmica neće obilovati golovima, kao što nije nijedna u ovoj grupi. Šta više sigurni smo da nas čeka tvrd meč u kome može da odluči jedan pogodak, a ko zna da li ćemo i njega videti. Zato je naš predlog igra 0-2 gola sa koeficijentom 1.61 u kladionici Primobet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.