Subota, 29/06 - Fudbal, Japan, J. Liga
29/06Yokohama F. Marinos vs Tokyo Verdy1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/06/2024 21:21
Japansko prvenstvo odavno nije bilo ovako interesantno, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Jokohame i Verdija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova.
Jokohama

Daleko više smo od Jokohame očekivali u dosadašnjem toku šampionata, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na dvanaestoj poziciji, uz čak četrnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Mačidu, pa već sada možemo reći da od borbe za titulu ove sezone neće biti ništa.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Jokohama je ostvarila dva trijumfa i tri poraza, a u prošlom kolu su Marinersi poraženi kod Fukuoke sa 2:1.

Verdi

Verdi je ternutno stacioniran odmah ispred Jokohame, preciznije na jedanaestoj poziciji na tabeli, uz samo bod viška u odnosu na Marinerse, kod kojih tim iz prestonice gostuje u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu jedanaestoplasirani tim na tabeli je ostvario tri trijumfa, uz dva poraza.
U prošlom kolu je Verdi nažalost poražen na gostovanju kod Ivate i to sa više nego ubedljvih 3:0. Pre toga je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Nagoje (1:0).

Naš predlog

Vreme je da Jokohama proigra, a možda to baš bude slučaj od ovog duela, zbog čega vam hrabro savetujemo da se oprobate sa jedinicom, za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.