Nedelja, 30/06 - Fudbal, SAD, MLS
30/06Los Angeles FC vs Kolorado Rapids1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/06/2024 21:32
Iako je uveliko u toku Kopa Amerika koja se igra u Sjedinjenim Američkim Državama, MLS se igra bez prestanka, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Los Anđelesa i Kolorada. Početak ovog duela je zakazan za 04:30h.
Los Anđeles

Fudbaleri Los Anđelesa ove sezone igraju na veoma visokom nivou, a trenutno se ova ekipa nalazi na sjajnom prvom mestu na tabeli zapadne konferencije uz isti broj bodova kao i gradski rival LA Galaksi, ali i Solt Lejk.
Posebno dobro nekadašnji šampion Amerike igra na svom terenu gde je do sada ova ekipa na deset odigranih mečeva ostvarila osam trijumfa uz dva remija.
U prošlom kolu je Los Anđeles slavio na svom stadionu protiv San Hozea, kada je bilo 6:2.

Kolorado

Što se Kolorada tiče, i ova ekipa ove sezone igra na veoma visokom nivou, o čemu nam najbolje govori i trenutno četvrto mesto na tabeli zapadne konferencije uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Los Anđeles, pa je svakako ovo lepa prilika da se Kolorado uključi u borbu za prvo mesto pred doigravanje.
Na pet poslednjih mečeva u prvenstvo ova ekipa je ostvarila tri trijumfa, uz dva remija, a u prošlom kolu je Kolorado bio bolji na svom stadionu protiv Montreala, koji je savladan sa više nego ubedljivih 4:1, što je svakako sjajna uvertira za najteže gostovanje u ligi.

Naš predlog

Radi se o dva tima približno istog kvaliteta, a razlog zašto Los Anđelesu dajemo veliku prednost na ovom duelu su fantastične partije na domaćem terenu, gde Los Anđeles za sada nema niti jedan poraz.
Savetujemo vam da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.