Nedelja, 30/06 - Fudbal, Japan, J. Liga
30/06Gamba Osaka vs Machida ZelviaDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
27/06/2024 21:45
Nedelja nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva, a ovog puta je izbor pao na jedan duel japanskog šampionata, u okviru kog će Gamba Osaka na svom stadionu ugostiti Mačidu. Početak ovog duela je zakazan za 11 časova.
Gamba Osaka

Fudbaleri Gamba Osake se trenutno nalaze na sjajnom trećem mestu na tabeli japanskog šampionata uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Mačidu, a ta situacija na tabeli bi mogla da se promeni već posle ovog kola pošto u goste dolazi upravo lider na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu japanskog fudbala ova ekipa je ostvarila čak četiri trijumfa uz samo jedan remi, i to baš u prošlom kolu kada je Gamba Osaka remizirala na gostovanju kod drugoplasirane Kašime, a taj meč je završen rezultatom 0:0.

Mačida

Mačida je svakako tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih ekipa u elitnom rangu japanskog fudbala, a najbolji pokazatelj za to je i sjajno prvo mesto na tabeli, ruku na srce uz samo dva boda viška u odnosu na Kašimu i Gamba Osaku.
Na poslednjih pet mečeva u najkvalitetnijem rangu japanskog fudbala, ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, dva remija, ali i jedan poraz i to na svom stadionu od Albireks Nigate, kada je bilo 1:3.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala protiv Kobea, kada nije bilo golova.

Naš predlog

U poslednje vreme Gamba Osaka igra na veoma visokom nivou i smatramo da ovaj tim neće izgubiti na ovom duelu, ali i da će dati sve od sebe da pobedi, pošto pobeda donosi prvo mesto na tabeli.
Toplo vam preporučujemo da okušate sreću sa duplom šansom 1x za koju je kladionica Superbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.