Nedelja, 30/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
30/06Flamengo vs Kruzeiro1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/06/2024 21:52
Brazilska Serija A nam je do sada donela nekoliko spektakularnih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Flamenga i Kruzeira. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23:30h.
Flamengo

Svakako, Flamengo je tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a pre ovog kola se ova ekipa nalazila na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Baija, koja se mimo svih očekivanja nalazi na drugom mestu na tabeli.
Nažalost, nakon trijumfa u velikom derbiju protiv Fluminensea, Flamengo je u prošlom kolu mimo svih očekivanja poražen na gostovanju kod Žuventudea, a taj duel je završen rezultatom 2:1, uz konstataciju da je domaćin do tri boda stigao nakon gola u finišu susreta.

Kruzeiro

Poslednjih godina Kruzeiro ne beleži posebno dobre rezultate u brazilskom šampionatu, a veliko je pitanje koji su krajnji ciljevi nekadašnjeg šampiona Brazila.
U ovom trenutku se Kruzeiro nalazi na fenomenalnom petom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Flamengo, kod koga ova ekipa i ide u goste u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario tri trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz, a u prošlom kolu je Kruzeiro savladao Atletiko Paranense sa 2:0.

Naš predlog

Veoma zanimlijv duel nas očekuje, a vrlo lako se može desiti i da prisustvujemo velikom broju pogodaka. Ipak, smatramo da će Flamengu odbraniti domaćin teren, pa je najrealnije da okušate sreću sa jedinicom koju kladionica King plaća sa kvotom 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.