Nedelja, 30/06 - Fudbal, Argentina, Primera B Nacional
30/06Kolon vs Atlanta1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/06/2024 14:49
Za razliku od prve argentinske lige koja se ne igra u toku Kopa Amerike, druga se uveliko igra, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Kolona i Atletiko Atlante. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23:10h.
Kolon

Svakako, na prvi pogled vidimo da Kolonu nije mesto u drugom po kvalitetu rangu argentinskog fudbala, i sigurno je da će ova ekipa dati sve od sebe da na kraju dođe do plasmana u elitni rang.
Naravno, neće to biti nimalo lak zadatak, a ako bacimo pogled na tabelu videćemo da se dojučerašnji prvoligaš trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani San Telmo.
Ruku na srce Kolon ne blista u poslednje vreme, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena kod Defensoresa, kada je bilo 2:1.

Atletiko Atlanta

Nakon dvadeset odigranih mečeva Atletiko Atlanta se nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji, uz samo bod manjka u odnosu na osmoplasiranu Mendozu, a poznato je da je to osmo mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje, što će i biti primarni cilj Atletika ovog puta.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz, a u prošlom kolu je ova simpatična ekipa slavila na svom terenu protiv Almirantea, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Ukoliko želi da dođe do plasmana u viši rang, a svakako da želi, Kolon prosto mora da slavi na domaćem terenu protiv ovakvih ekipa, a smatramo da će se to i desiti pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Superbet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.