Nedelja, 30/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
30/06Ceará vs Ituano1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/06/2024 14:57
Drugi po kvalitetu rang brazilskog fudbala nam je do sada doneo baš dosta veoma interesantnih mečeva, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Seare i Ituana. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Seara

Pre svega, utisak je da smo svi daleko više očekivali od Seare, kojoj svakako da i nije mesto u Seriji B.
Trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, ali i pored toga ova ekipa ima samo četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani tim na tabeli, a kao što je dobro poznato, četiri najbolje prvoplasirane ekipe će na kraju šampionata izboriti plasman u Seriju A.
Inače, dosta problema Seara ima u poslednje vreme, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena u gostima kod Ponte Prete kada je bilo 3:1.

Ituano

Što se tiče Ituana, naravno da će primarni cilj ove ekipe biti opstanak u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, što kako sada stvari stoje neće biti nimalo lak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova, što je za čak šest bodova manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni. Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je bez trijumfa, a u prošlom kolu je Ituano remizirao na svom stadionu protiv Bruskea kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Biće ovo sjajna prilika da Seara prekine seriju loših rezultata, pošto se Ituano blago rečeno nije proslavio do sada, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.