Nedelja, 30/06 - Fudbal, Švedska, Seperetan
30/06Landskrona vs Estersund FK1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
29/06/2024 16:47
Landskrona će u okviru 14. kola druge lige Švedske dočekati ekipu Ostersundsa. Utakmica je na programu od 13 časova.
Landskrona

Ekipa Landskrone je nakon 13 odigranih mečeva lider na tabeli i već sada su istakli kandidaturu za plasman u elitni rang. Sa 30 osvojenih bodova imaju minimum 4 boda više od naredne ekipe koja bi mogla da im ugrozi direktan plasman u elitu. Nalaze se u sjajnoj formi, pa su tako na poslednja 4 meča upisali sva 4 trijumfa, od kojih je poslednji bio protiv Orgajta rezultatom 4:3. Imaju najbolju odbranu u ligi sa 10 primljenih golova.

Ostersunds

Ekipa koja je prije par godina igrala u Evropi, propisno se muči i organizaciono je klub sada na mnogo nižem nivou nego ranije. Trenutno se nalaze na tek 10. mjestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova, što je svega bod više od ekipa koje se nalaze u opasnoj zoni. U poslednje vrijeme međutim igraju dosta bolje i na poslednjih 5 mečeva upisali su 3 trijumfa i po jedan remi i poraz. U poslednjem kolu su trijumfovali na domaćem terenu protiv Utsiktena rezultatom 1:0.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaćin trijumfovati u ovoj utakmici i shodno tome vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.82 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.