Utorak, 02/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
02/07Palmeiras vs Korintijans1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
29/06/2024 16:54
U ponedeljak je veoma siromašna ponuda za klađenje, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Palmeirasa i Korintijansa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Palmeiras

Fudbaleri Palmeriasa su aktuelni šampioni Brazila, i sigurno je da ova ekipa i ovog puta ima najviše moguće ciljeve.
U ovom trenutku se popularni Zeleni nalaze na četvrtom mestu na tabeli, ali uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Flamengo, pa je utisak da će ovo biti jedna veoma neizvesna sezona u elitnom rangu brazilskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva aktuelni šampion Brazila je ostvario čak četiri trijumfa uz jedan poraz, i to baš u prošlom kolu kada je ova ekipa izgubila u gostima kod Fortaleze sa 3:0.

Korintijans

Korintijans ima dosta problema na startu ove sezone i ako se po jutru dan poznaje, ova ekipa će se do kraja boriti za opstanak.
Naime, u ovom trenutku se Timao nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju sezone znači i selidbu u Seriju B, i sigurno je da bi svi u klubu želeli to da izbegnu.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu brazilskog fudbala Korintijans je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa četiri puta remizirala, uz jedan poraz. U prošlom kolu je ova ekipa odigrala nerešeno protiv Kujabe.

Naš predlog

Korintijans ima ogromnih problema ove sezone, pogotovu na strani, pa vam toplo preporučujemo da se ovde oprobate sa čistom jedinicom, za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.