Utorak, 02/07 - Fudbal, Egipat, Premier League
02/07ENPPI vs Al Mokawloon1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
01/07/2024 12:49
Domaći tim je veliki faovrit u utakmici 29. kola egipatske Premijer lige. Meč u kairu igra se u utorak od 18 časova.
Enpi

Domaćin se nalazi na visokom petom mestu, zbog gol razlike, ali je sakupio isti broj bodova kao i četvrtoplasirani ZED i petoplasirana Futura. Pokušaće da završe na četvrtoj poziciji što bi moglo da dovede do plasmana u neko afričko međunarodno takmičenje, pošto se čeka i ishod domaćeg kupa, a obe međunarodne titule ove sezone otišle su egipatskim klubovima, Al Ahliju Liga šampiona a Zamaleku Kup konferederacija. Enpi je još jedan tim iz Kaira, igra odlično u poslednje vreme i bez poraza je na poslednjih pet prvenstvenih mečeva, a uspeli su da se plasiraju i u osminu finala kupa.

Arab Konstraktors

Gosti nisu u dobroj formi, na poslednjih 6 prvenstvenih mečeva uspeli su da stignu samo do jedne pobede. Takvim nizom ozbiljno su doveli u pitanje svoj opstanak u Premijer ligi s obzirom da se Arab Konstraktors nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa 19 bodova, šest manje od prvog tima iznad crte. Jedina povoljna okolnost za ovaj klub je činjenica da ima manje odigranih utakmica od svojih direktnih konkurenata ali to ništa neće vredeti ako i te zaostale utakmice izgube. S obzirom da su i oni iz Kaira ovo nije klasično gostovanje mada je Kairo pravi Megalopolis, ali ne moraju da putuju daleko i potražiće svoju šansu u meču sa odličnim Enpijem.

Predlog

Kvalitet je svakako na strani domaćeg tima i sumnjamo da će oni pokloniti bodove ugroženom gradskom rivalu. Enpi ima veliku šansu da završi kao četvrti ove sezoe i to bi bio ogroman uspeh za ovaj klub. Pobeda nad Arab konstraktorom je obaveza, pobedili su ih i u prvom delu sezone kao gosti, doduše min imalnim rezultatom, a očekujemo da i sada slave. Za jedinicu se u kladionici King dobija koeficijent koji iznosi 1.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.