Sreda, 03/07 - Fudbal, Egipat, Premier League
03/07Ceramica Cleopatra vs IsmailyDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
01/07/2024 15:48
U 29. kolu egipatske Premijer lige sastaju se timovi Keramika Kleopatra i Ismaili. Meč u Kairu igra se u sredu od 18 časova.
Keramika Kleopatra

Domaći tim nalazi se u sredini tabele u egipatskoj Premijer ligi. Tim čija je adresa Giza igrao je sasvim solidno u sezoni koja se bliži kraju i trenutno je na samo četiri boda zaostatka za ekipom ZED-a koja je na četvrtom mestu. Bio bi sjajan rezultat da završe kao četvrti, na primer, mada su u prvenstvo ušli sa osnovnom željom da što pre obezbede opstanak, s obzirom da su prethodno prvenstvo završili tek na 13. mestu i to samo sa četiri boda više od prvog tima u zoni ispadanja. Iza njih je težak raspored, dve utakmice sa Zamalekom i jedan sa Futurom, pa su jedini trijumf, uz ta tri poraza, zabeležili protiv Al Masrija, ekipa koja je trećeplasirana na tabeli.

Ismaili

Gosti su trostruki prvaci Egipta ali je pslednja titula u ovaj klub stigla pre više od dve decenije. Njihov nadimak je Derviši ali ih više poznaju kao Egipatske Brazilce, kako ih zbog stila igre nazivaju. Prošlu sezonu Ismaili je završio na 11. mestu na tabeli a trenutno su jedno mesto slabije plasirani. Još uvek nisu obezbedili igranje u Premijer ligi i naredne sezone i cilj je da što pre i to pitanje reše. Imali su jedan solidan niz od tri meča bez poraza, sa dva remija i jednom pobedom, ali su u prošlom kolu položili oružje pred odličnim Al Masrijem, timom koji je od starta sezone u vrhu tabele. Za ovaj klub je bilo karakteristično da ga podržavaju Islamisti, pa je na tribinama često i transparent sa likom Osame Bin Ladena.

Predlog

Bodovi iz ovog meča važniji su gostima koji još uvek nisu obezbedili status. S druge strane Keramika Kleopatra je bolja ekipa i favorit je, posebno pred svojim navijačima. Ipak, ume Ismaili da iznenadi i bolje timove i zato je naš predlog za ovu utakmicu egipatske Premijer lige igra gol-gol. U prvom delu sezone Ismaili je slavio sa 2:1, a sada za GG dobijate kvotu 1.85 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.