Sreda, 03/07 - Fudbal, Međunarodni, CONMEBOL Copa America - Qual.
03/07Brazil vs KolumbijaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
02/07/2024 01:12
Brazil i Kolumbija će u okviru 3. kola Kopa Amerike grupe D, odigrati meč koji će odlučiti ko će kao prvoplasirani u nokaut fazu. Meč je na programu u noći između utorka i srijede.
Brazil

Selekcija Brazila je nakon uvodnih razočaravajućih 0:0 protiv Kostartike, upisala ubjedljiv trijumf u drugom kolu protiv Paragvaja rezultatom 1:4. Selesao je došao kao jedan od glavnih favorita na ovaj turnir, međutim ovaj tim ne obećava da može do kraja. Vinisijus je u meču protiv Paragvaja dao 2 gola, dok su Savio i Paketa postigli po jedan gol. U poslednjem međusobnom meču su poraženi sa 2:1, a sada su im 3 boda neophodna.

Kolumbija

Selekcija Kolumbije je sjajno otpočela ovogodišnje izdanje Kopa Amerike. U prvom kolu su trijumfovali protiv Paragvaja rezultatom 2:1, dok su u drugom kolu na sjajan način demolirali Kostariku rezultatom 3:0. Imaju veliki broj kvalitetnih igrača i ne bi nas iznenadilo da doguraju do kraja turnira. Oni su već osigurali plasman u osminu finala, međutim u ovom meču moraju sa sačuvaju makar jedan bod ukoliko sa prve pozicije žele u osminu finala.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje selekcije postići makar po gol na ovom meču, a kvota na igru GG iznosi 1.82 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.