Četvrtak, 04/07 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
04/07Sligo Rovers vs Derry City1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
02/07/2024 15:09
Čini nam se da je ovo sezona u kojoj Deri Siti mora do titule šampiona u Irskoj. Meč u Slajgu igra se u četvrtak od 20.45.
Slajgo Rovers

Domaći tim je igra, za sada, još jednu prosečnu sezonu. Roversi su na deobi šestog mesta sa ekipom Sent Patriksa, oba tima imaju po 28 bodova, ali Slajgo je u zaostatku čak dve utakmice. Uz dobre rezultate u narednom periodu Slajgo Roversi bi mogli i do četvrtog mesta na kome je sada aktuelni šampion Šamrok sa samo tri boda više. Nije Šamrok ono što je bio prethondig sezona i ostali timoi više ne ulaze u duele s njima bez optimizma. Slajgo je posle dva vezana poraza na strani, od Voterforda i Dandalka, uspeo u prošlom kolu da pobedi na svom terenu baš Šamrok i primakne mu se na ovu sadašnju razliku.

Deri Siti

Gosti su u naletu i u seriji su od pet vezanih pobeda. Tom serijom primakli su se vodećem Šelburnu na samo dva boda zaostatka ali imaju i meč više, što bi, potencijalno, moglo da bude i svih 5 bodova manje. Bez obzira na to utisak je da je Deri favorit za titulu. Nešto slabiji start sezone košatao ih je boljeg učinka ali ima dovoljno vremena da se nadokandi i ovaj minus, pogotovo jer ostali rivali ne mogu n da razmišljaju o osvajanju naslova. Do pre par kola mislili smo da će se aktuelni šampion Šamrok priključiti ovom dvojcu ali od njihove odbrane titule nema ništa, i bolje je da se posvete evropskim kvalifikacijama koje startuju kroz par dana. Deri takođe igra u Evropi, sledećeg četvrtak igraće prvi meč kvalifikacija za Ligu konferencija protiv predstavnika Gibraltara i verujemo da će proći dalje.

Predlog

Slajgo je u dobroj formi, u nekom ludom raspletu mogli bi i do 3. mesta na kraju, ali je realnije da se bore za četvrto mesto. Deri zanima samo titula, bili su joj blizu i prošle sezone i prava bi tragedija bila da i ove završe na drugom mestu sa minimalnim zaostatkom. U prva dva okršaja između Slajga i Derija ove sezone nije bilo pobednika, oba puta bilo je nerešeno, a sada je vreme za pobedu Derija. za dvojku se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.