Četvrtak, 04/07 - Fudbal, Egipat, Premier League
04/07El Geish vs Al IttihadDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
02/07/2024 15:25
U meču dve dosta izjednačene ekipe treba očekivati otvorenu igru. Utakmica egiptaske Premijer lige igra se u četvrtak od 18 časova.
El Gaiš

U toku juna meseca domaći tim nije pobedio iako je odigrao četiri prvenstvena okršaja. Na tim mečevima su ukupno osvojili samo jedan bod i malo zakomplikovali svoju situaciju na tabeli. Ipak, ne bi trebalo da El Gaiš ima problema oko opstanka, ovaj tim je na 11. mestu sa 34 boda, što je za 11 više od prvog tima ispod crte. Sve ovo treba uzeti s rezervom pošto sve ekipe u Egiptu nisu odigrale isti brj mečeva i još uvek ima dosta onih zaostalih. Odbrana ovog tima nij položila ispit na prethodna četiti meča na kojima su primili čak 13 golova, po četiri od TED-a i Al Ahlija, tri od Arab Konstraktora a u u remiju sa Smuhom su dva puta vadili loptu iz mreže. Ipak, na svom terenu igraju bolje i samo su Al Masri i Al Ahli pobedili na poslednjih sedam utakmica kao gosti.

Al Itihad

Klub iz Aleksandrije daleko je od slave imenjaka iz Saudijske Arabije. Al Itihad iz Džede je mnogo poznatiji od egipatskog koji još uvek nema titulu u svojoj zemlji ali je čak 6 puta podizao trofej nacionalnog kupa u zemlji faraona. Ove sezone igraju u skladu sa očekivanjima, trenutno zauzimaju 10. mesto sa po 9 pobeda i poraza uz 10 nerešenih rezultata. O opstanku ne brinu ali im je i vrh tabele jako daleko. U poslednje vreme ih muči neefikasnost, na sedam prethodnih prvenstvenih utakmica ukupno su dali dva gola i to je najveći problem. S obzirom da su rešili sve brige oko startusa mogli malo i da igraju otvorenije  da na taj način barem zadovolje svoje nacijače. U Kairo odlaze po bodove i prekid serije od šest kola bez upisanog trijumfa u prvenstvu.

Predlog

Verovatno je remi najrealnii ishod u duelu dva tima koji su na tabeli jedan pored drugog. Nerešeno je bilo i u Aleksandriji u prvom delu sezone a tada je meč okončan rezultatom 2:2. I sada očekujemo da vidimo barem po gol na obe strane a za igru GG u kladionici Primobet dobija se koeficijent koji iznosi 2.03.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.