Sreda, 03/07 - Fudbal, Finska, Ykkonen
03/07FCV vs Klubi-04Poluvreme/Krajtip: 2/2
7 / 10 Ulog
02/07/2024 17:07
Vajakoski će u okviru 13. kola druge lige Finske dočekati ekipu Klubija. Utakmica je na programu od 18 časova.
Vajakoski

Ekipa Vajakoskija je nakon 12 odigranih mečeva u novoj sezoni ubjedljivo najgora ekipa u ligi. Ostvarili su samo jedan trijumf uz čak 11 poraza, te se trenutno nalaze na poslednjem mjestu na tabeli sa svega 3 osvojena boda. Na poslednjhi 5 mečeva su upisali svih 5 poraza, od kojih je poslednji bio protiv Keskija reuzltatom 2:1. Sa 34 primljena gola imaju ubjedljivo najgoru odbranu u čitavoj ligi, a zanimljivo da su na poslednjih 5 mečeva uvijek postizali makar jedan gol.

Klubi

Ekipa Klubija je nakon 12 odigranih mečeva u novoj sezoni najviše pokazala od svih timova. Ostvarili su 9 trijumfa, 3 remija i nijedan poraz, te se trenutno nalaze na liderskoj poziciji sa 30 osvojenih bodova. U sjajnoj su formi, a trenutno su u seriji od 4 uzastopna trijumfa. U poslednjem kolu su slavili na gostovanju protiv Oulua rezultatom 1:2. Sa 6 primljenih golova imaju ubjedljivo najbolju odbranu, dok sa 29 postignutih imaju najbolji napad u ligi.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će gostujući tim voditi na poluvremenu i da će na kraju trijumfovati u ovoj utakmici. Kvota na igru 2/2 u MozzartBet kladionici iznosi 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.