Četvrtak, 04/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
04/07Atletiko PR vs Audax São PauloDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
6 / 10 Ulog
02/07/2024 23:07
Atletiko Paranaense će u okviru 14. kola Brazilske Serije A dočekati ekipu Sao Paula. Utakmica je na programu u noći između srijede i četvrtka.
Atletiko Paranaense

Ekipa Atletiko Paranaensea je nakon 13 odigranih kola u novoj sezoni upisala 6 trijumfa, 4 remija i 3 poraza, te se trenutno nalaze na 5. mjestu na tabeli sa 22 osvojena boda, 5 manje od prvoplasiranog Flamenga. Nakon četiri uzastopna meča bez trijumfa, u poslednjem kolu su uspijeli da se vrate na pobjednički kolosijek trijumfom nad Vitorijom rezultatom 01. Sa 10 primljenih golova imaju jednu od najboljih odbrana u čitavoj ligi.

Sao Paulo

Ekipa Sao Paula je nakon 13 odigranih mečeva ostvarila 6 trijumfa, 3 remija i 4 poraza, te se trenutno nalaze na 6. mjestu na tabeli sa 21. osvojenim bodom. Nakon serije loših rezultata upisali su 2 uzastopna trijumfa, od kojih je poslednji bio protiv Bahije rezultatom 3:1. Sa 20 postignutih golova imaju jedan od najboljih napada u ligi. Zanimljivo je da su na poslednja 3 meča primili čak 7, a postigli 6 golova.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će uslijed dobre forme obje ekipe postići makar po jedan gol, a kvota na igru GG u King kladionici iznosi 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.