Subota, 06/07 - Fudbal, Međunarodni, CONMEBOL Copa America - Qual.
06/07Venecuela vs KanadaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
03/07/2024 12:42
U četvrtfnalu KOPA Amerika sastaju se dve selekcije koje su prijatno iznenadile na ovom takmičenju. Venecuela i Kanada se sastaju u noći između petka i subote od 3 sata po srednjeevropskom vremenu.
Venecuela

Selekcija Venecuele je jedina južnoamerička reprezentacija koja se nikada nije kvalifikovala za nastup na Svetskom prvenstvu. Na Mundijalima ih nije bilo ali su 17 puta igrali na KOPA Americi i tu bez spektakularnih rezultata. Najbolji plasman im je 4. mesto pre 13 godina. Sada imaju veliku šansu da makar ponove takav rezultat jer ih u četvrtfinalu čeka selekcija Kanade i samo trijumf u tom meču deli ih od ponavljanja uspeha od pre 13 godina. Na opšte iznenašenje Venecuela je dobila sva tri meča u svojoj grupi. Pobedili su Ekvador, Meksiko i Jamajku. Dve od te tri selekcije igrale su na Mundijalu u Kataru. Iskusni Salomon Rondon je prva zvezda tima i već je postigao dva gola u prvoj fazi takmičenja, a fudbaler meksičke Pačuke presudio je i Sombrerosima.

Kanada

Selekcija \'\'javorovog lista\'\' prvi put igra u završnici KOPA Amerika i odmah su prošli grupnu fazu. Kanađani će biti jedan od domaćina narednom Mundijala, uz SAD i Meksiko, pa će zahvaljujući tome igrati na Svetskom prvenstvu, drugi put uzastopno. To će im biti treći put da igraju na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri i sigurno da će imati ambiciju da ostvare prvu pobedu na Mundijalima jer su u dosad odigranih šest utakmica upisali isto toliko poraza. Igrali su u Meksiku 1986. godine i u Kataru pre dve godine. U grupi su imali tri južnoameričke selekcije za rivale, izgubili su od Argentine sa 2:0, pobedili Peru minimalnim rezultatom i na kraju igrali bez golova sa Čileom što ih je odvelo u nokaut fazu. Realne su im šanse da se nađu i u četvrtfinalu, posebno jer imaju kvalitetan sastav sa dosta fudbalera koji igraju u Evropi. To su pre svih Alfonso Dejvis, Kone, Larin i Dejvid.

Predlog

Ko god da prođe dalje igraće u polufinalu, najverovatnije, protiv Argentine i biće autsajder. Ipak, i pored te činjenice sam plasman među četiri najbolja tima biće veliki uspeh. Po rezultatima iz prve faze Venecuela bi trebalo da bude favorit ali ne sme se prenebregnuti to da je Kanada imala težu grupu. Jedno je sigurno, ne treba očekivati goleadu i naš predlog je igra 0-2 gola sa kvotom 1.58 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.