Četvrtak, 04/07 - Fudbal, Farska Ostrva, Premier League
04/07Víkingur vs HBDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
03/07/2024 17:23
Vikingur će u okviru 16. kola Premijer lige Farskih Ostrva dočekati ekipu HB-a. Utakmica je na programu od 19 časova i 30 minuta.
Vikingur

Ekipa Vikingura je nakon 15 odigranih utakmica ostvarila 14 trijumfa i 1 poraz, te se trenutno nalaze na liderskoj poziciji sa 42 osvojena boda. U nizu su od čak 6 uzastopnih trijumfa u prvenstvu, a u poslednjem kolu su slavili protiv Strejmura rezultatom 4:0. Sa 45 postignutih golova imaju ubjedljivo najbolji napad u ligi, dok sa 7 primljenih golova imaju i najbolju odbranu.

HB Toršavn

Ekipa HB-a je nekih ranijih godina dominirala prvenstvom u ovoj egzotičnoj i nama dalekoj zemlji, međutim kako se kvalitet prvenstva povećavao tako su i oni polako počeli da gube primat. Trenutno se nalaze na 2. mjestu na tabeli sa 39 osvojenih bodova, a seriju sjajnih rezultata su prekinuli u poslednjem kolu, kada su poraženi od Toftira rezultatom 1:0. Sa 33 postignuta gola imaju drugu najbolji napad u ligi odmah iza svog narednog protivnika, dok sa 11 primljenih imaju drugu najbolju odbranu.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će uslijed dobre forme obje ekipe potići makar po jedan gol, a kvota na igru GG iznosi 1.54 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.