Utorak, 09/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
09/07UE Santa Coloma vs KF Ballkani1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
08/07/2024 17:19
Prvak Kosova je veliki favorit u dvomeču sa šampionom Andore. Prvi meč igra se u utorak od 20 časova.
Santa Koloma

Šampion Andore je prošle sezone napravio sasvim solidan rezultat u Evropi. Prošli su dva kruga kvalifikacija za Ligu konferencija i zaustavio ih je tek slavni AZ iz Alkmara. Pre dvomeča sa Holanšanima Santa Koloma je izbacila velški Penibont i nikšićku Sutjesku, a nisu se obrukali ni protiv Alkamara i poraženi su ukupnim rezultataom 3:0 u dva meča. Prošle sezone su osvojili duplu krunu u Andori, u prvenstvu su ostavili drugoplasirani Inter Eskalades na tri boda zaostatka a u finalu kupa bili su bolji od ekipa Pas de la Kasa i to posle produžetaka. Najtrofejniji su tim iz Andore i najveći su favorit i da se u narednij sezoni, koja kreće krajem leta, obrane naslov.

Balkani

Ekipa iz Suve Reke već je ostavila vidljiv trag u Evropi. Već dva puta je Balkani igrao grupnu fazu Lige konferencija i na taj način dobneo mnogo bodova i za koeficijent Kosova, pa će i druim timovima kvalifikacije biti lakše u narednom periodu. I sada imaju za cilj da igraju u Evropi bar do Nove godine, i da tako ponove uspeh iz prethodne dve. Prošle sezone su u plej-ofu izbacili BATE Borisov i onda u grupi igrali sa Dinamom iz Zagreba, Viktorijom iz Plzenja i Astanom. Osvojili su 4 boda, pobedili Zagrepčane i remizirali sa Astanom ali nisu prošli dalje. Prvaci su ponovo, ostavili su iza sebe u šampionatu Kosova ekipe Lapi i Dritu, dok je Priština bila tek peta. Baš su Prištinu pobedili u finalu kupa i to posle penala.

Predlog

Dalje će skoro sigurno Balkani, pogotovo jer revanš igraju na svom terenu. Ipak, smatramo da ništa neće prepuštati slučaju i da će pokušati da sve reše već u Andori. Predlog je dvojka sa koeficijentom 1.58 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.