Subota, 13/07 - Fudbal, Egipat, Premier League
13/07National Bank vs Souhaj1X2tip: X
7 / 10 Ulog
11/07/2024 13:45
Domaćin je u odličnoj formi i želi novi trijumf u Premijer ligi Egipta. Meč se igra u subotu sa početkom od 20 časova.
Nacionalna Banka Egipta

Pored dve vodeće i najbolje ekipe u Egiptu, Al Ahlija i Piramidsa, Nacionalna Banka Egipta je ekipe koja je u najboljoj formi. Iza sebe imaju tri vezana trijumfa i čak šest mečeva bez poraza, računajući i pobedu u nacionalnom kupu posle koje su se plasirali u osminu finala. U prošlom kolu je ovaj tim slavio minimalnu pobedu na teškom gostovanju kod odličnog tima ZED, a pre toga su ostvarili dve ubedljive pobede sa čak devet postignutih golova ukupno. Odmakli su se od opasne zone u kojoj su bili ne tako davno i sada su na 12. mestu sa 33 osvojena boda, deset više nego što ima prvi tim u zoni ispadanja.

Smuha

Gosti su na sigurnom, nalaze se na deobi 5. mesta sa timom Enpija, od koga imaju jedan meč manje odigran. Dostižno je i četvrto mesto, tim koji ga drži ima samo dva boda više, ali šta to vredi kada će se u međunarodne kupove plasirati prve tri ekipe a tu su sigurni Piramids, Al Ahli i Al Masri. To kao da su shvatili u ekipi Smuhe i u poslednje vreme igraju dosta promenjivo. Jesu slavili protiv direktnog konkurenta Enpija u prošlom kolu, ali su pre toga u dva meča uzeli samo jedan bod. Težak im je bio i raspored pa su u prethodnih pet kola dva puta igrali protiv lidera Piramidsa.

Predlog

Mada je gost znatno bolje plasiran i nalazi se u vrhu tabele, domaći tim je u naletu i ne bi uopšte bilo iznenađenje ako bodovi ostanu kod Nacionalne Banke Egipta. U prvom delu sezone meč između ova dva rivala je okončan remijem a nerešeno j bila i na dva prošlogodišnja. Zašto ne bi i četvrti put uzastopno bilo nerešeno? Za x se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 3.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.