Ponedeljak, 15/07 - Fudbal, Egipat, Premier League
15/07Zamalek vs Baladiyyat Al MehallaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
8 / 10 Ulog
14/07/2024 11:52
I pored osvojenog međunarodnog takmičenja pitanje je da li će ovo biti uspešna sezona za Zamelek. Meč protiv Baladijata igra se u ponedeljak od 20 časova.
Zamalek

Sigurno je da je Zamalek najpoznatije ime u egipatskom fudbalu ali u poslednje vreme je primat preuzeo Al Ahli. Poslednju titulu Zamalek je osvojio 2022. godine i to im je bila 14. po redu. U kupu su bili uspešniji i do trofeja u najmasovnijem takmičenju stigli su čak 28 puta. Ove sezone bili su najbolji u Kupu konfederacija, u finalu su u dva meča bili uspešniji od marokanskog Berkanea. Sada je Zamalek na 6. mestu i još uvek ima priliku da se domogne trće pozicije i još jednom se plasira u Kup konfederacija. Trenutno trećeplasirani Al Masri ima 7 bodova više ali Zamalek ima i četiri meča manje odigrana i priliku da tu razliku lako nadokandi. Kontinentalno takmičenje dovelo je do toga da odlože veliki broj mečeva i zato sada igraju po ubrzanom ritmu. Trenutno su u dobroj formi, na poslednja četiri meča uzeli su deset bodova.

Baladijat Al Mahala

Veliko je pitanje da li ćemo ekipu Baladijata gledati i naredne sezonu u egipatskoj Premijer ligi. Ovaj tim je trenutno prvi ispod crte, zaostaju šest bodova za ekipom Farko, prvom van zne ispadanja ali imaju i jedan meč manje odigran. Nije razlika jedino što brine pristalice Baladijata. Najveći problem je uđasna forma ovog tima u presudnom delu sezone. Baladijat Al Mahala je na poslednjih šest kola osvojio samo jedan bod a poslednji trijumf ostvarili su još 21. mala. Još veći problem je efikasnost pošto na tih šest utakmica nisu dali nijedan gol. Bilo bi pravo čudo da to urade na gostovanju kod Zamaleka.

Predlog

Ovaj je meč trebalo po planu da se igra još u okviru 17. kola prvenstva ali je zbog obaveza Zamaleka odložen. Tako je ovo prvi međusobni duel ova dva tima u aktuelnom prvenstvu i prvi još od 2008. godine kada je Baladijat poslednji put bio u eliti. Ponovo će se sastati u poslednjem kolu šampionata 17. avgusta a tada će Baladijat biti domaćin. Sumnjamo da godti mogu do gola a i Zamalek nema razloga da juri ubedljiv trijumf pa je naš predlog igra na manji broj golova. Za 0-3 gola kvota je 1.42 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.