Sreda, 17/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
17/07Korintijans vs Criciúma1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
16/07/2024 01:28
U noći između utorka i srede nas očekuju dva duela iz brazilskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Korintijansa i Krićijume. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Korintijans

Fudbaleri Korintijansa igraju jako loše u dosadašnjem toku šampionata, a poražavajuće zvuči podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli Serije A, koje nažalost na kraju sezone znači i selidbu u niži rang.
Do sada je ova ekipa odigrala šesnaest mečeva i ostvarila samo dva trijumfa, šest remija i čak osam poraza, što je zaista previše.
Inače, u prošlom kolu je Korintijans poražen u gostima kod Vaska, kada je bilo 2:0.

Krićijuma

Bez mnogo razmišljanja, primarni cilj Krićijume će biti opstanak u društvu najboljih, a trenutno se novi prvoligaš nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na timove koji su najugroženiji.
Kada se sve sabere i oduzme utisak je da svi navijaći ovog tima za sada mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji igraju fudbaleri ove ekipe, a na poslednjih pet mečeva Krićijuma je ostvarila jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
Inače, u prošlom kolu je ovaj tim remizirao na svom stadionu protiv Fluminensea kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Korintijans igra ispod svih očekivanja, međutim, obzirom na neosporni kvalitet ovog tima, čini se da je samo pitanje trenutka kada će popularni Timao proigrati, a možda to baš bude slučaj od ovog duela, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.