Sreda, 17/07 - Fudbal, Meksiko, Primera
17/07Kruz Azul vs TihuanaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
16/07/2024 01:38
Treće kolo elitnog ranga meksičkog fudbala nam donosi i duel dva tima koja su do sada najviše pokazala. Snage će odmeriti timovi Kruz Azula i Tihuane, a početak ovog susreta je zakazan za 05:05h.
Kruz Azul

Fantasično fudbaleri Kruz Azula igraju na startu novog izdanja meksičkog šampionata.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz maksimalnih šest osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirana Tihuana.
Do sada je Kruz Azul na dva odigrana meča ostvario isto toliko trijumfa, a nakon pobede u prvom kolu nad ekipom Mazatlana, kada je bilo 1:0, u prošlom kolu je ovaj tim odigrao fantastičan meč na gostovanju kod Montereja i slavio sa više nego ubedljivih 0:4.

Tihuana

Poput Kruz Azula i Tihuana igra na veoma visokom nivou na startu novog izdanja meksičkog šampionata.
Nakon dva odigrana kola ova ekipa se nalazi na deobi prvog mesta, uz isti broj bodova kao Kruz Azul, pa će sasvim sigurno večerašnji duel između ova dva tima biti prava poslastica za sve ljubitelje meksičkog fudbala.
U prvom kolu je ova simpatična ekipa savladala Keretaro u gostima sa 1:2, da bi u prošlom kolu Tihuana u jednom fenomenalnom meču na kom smo videli čak šest pogodaka savladala i ekipu Gvadalahare, a taj duel je završen rezultatom 4:2.

Naš predlog

I jedni i drugi kao što smo već napomenuli blistaju na startu šampionata, pa je svakako najbolje da se fokusirate na golove, a mišljenja smo da će ih ovog puta biti na obe strane, pa toplo preporučujemo igru GG uz kvotu 1.88 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.