Četvrtak, 18/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
18/07Botafogo vs PalmeirasUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/07/2024 01:46
Ovih dana se u Brazilu igra dosta zanimljivih mečeva, a utisak je da nam ovo kolo donosi i susret između dva tima koja su do sada ubedljivo najviše pokazala, pošto će snage odmeriti Botafogo i Palmeiras. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Botafogo

Poznato je da je Botafogu prošle sezone praktično izmakla već osvojena titula, i zbog toga fudbaleri ove ekipe ove sezone imaju ogroman motiv.
To je i te kako vidljivo za sada, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na deobi prvog mesta na tabeli Serije A uz isti broj bodova kao i Palmeiras, pa je zasigurno da nas ovog puta očekuje pravi spektakl.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Botafogo je ostvario četiri trijumfa uz samo jedan remi, a u prošlom kolu je ova ekipa savladala Vitoriju u gostima, kada je bilo minimalnih 0:1.

Palmeiras

Palmeiras je nakon dva osvojena naslova prvaka Južne Amerike, dva puta zaredom stigao i do trofeja u Seriji A.
Svakako da i ovog puta Zeleni imaju najviše moguće ambicije, a u uvodnoj fazi šampionata se aktuelni šampion Brazila nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i Botafogo.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu brazilskog fudbala, Palmeiras je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Atletiko Gojasa kada je bilo 3:1.

Naš predlog

Iako će pobednik ovog duela izbiti na prvo mesto na tabeli, pa je ulog ogroman, sigurni smo da nam derbi meč ove runde donosi baš dosta pogodaka, pa vam toplo preporučujemo da okušate sreću sa igrom 3+, za koju je kladionica Superbet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.