Četvrtak, 18/07 - Fudbal, SAD, MLS
18/07Inter Miami vs Toronto1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/07/2024 01:54
Noć između srede i četvrtka nam donosi previše zanimljivih mečeva iz MLS-a, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Intera iz Majamija i Toronta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Inter Majami

Inter Majami u narednom periodu neće moći da računa na Lionela Mesija, koji je zadobio povredu na finalnom meču Kopa Amerike, u kom je Argentina nakon produžetaka savladala Kolumbiju i stigla do novog naslova prvaka Južne Amerike. Na sve to Majami na ovom meču neće moći da računa ni na "pocrvenelog" Busketsa, ali i bez toga ova ekipa ima izuzetno moćan roster, pa nije čudo što se u ovom trenutku Inter nalazi na drugom mestu na tabeli istočne konferencije, uz bod manjka u odnosu na Sinsinati. Ruku na srce. u prošlom kolu je ova ekipa doživela pravu katastrofu na gostovanju kod upravo Sinsinatija, a taj meč je završen rezultatom 6:1.

Toronto

Primarni cilj Toronta je godinama unazad plasman u doigravanje, a kako sada stvari stoje tim iz Kanade je na dobrom putu da to i ostvari, iako ima još baš dosta da se igra.
Trenutno se Bernardeski i drugari nalaze na osmom mestu na tabeli istočne konferencije, koje na kraju donosi baraž meč sa devetoplasiranim timom. Inače, na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu američkog fudbala, nekadašnji šampion ove zemlje je doživeo čak četiri poraza, i ostvario samo jedan trijumf, i to baš u prošlom kolu kada je Toronto slavio na svom terenu protiv Filadelfije, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Svakako da će fudbaleri Intera iz Majamija dati sve od sebe da se iskupe svojim navijačima za blamažu u prošlom kolu od Sinsinatija, a na sve to Toronto ove sezone, ali i generalno ne blista na strani, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.75 u kladionici Primobet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.