Nedelja, 21/07 - Fudbal, Argentina, Primera
21/07River Plata vs Lanus1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/07/2024 16:27
Nakon kraće pauze zbog Kopa Amerike, argentnski šampionat se polako ali sigurno nastavlja, a ovog vikenda nas očekuje pregršt veoma intereasntnih mečeva. Za vas smo ovog puta pripremili duel između River Plejta i Lanusa koji je zakazan za 20 časova.
River Plejt

Fudbaleri River Plejta za primarni cilj imaju odbranu naslova prvaka Argentine, što će kako sada stvari stoje biti veoma težak zadatak.
U ovom trenutku se tim sa Monumentala nalazi tek na devetom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Taljeres.
Na poslednjih pet mečeva argentinski velikan je ostvario tri trijumfa uz dva poraza, a u prošlom kolu je River Plejt poražen na gostovanju kod Riestre, kada je bilo 2:0.

Lanus

Što se tiče Lanusa, ovaj klub se trenutno nalazi na trinaestom mestu na tabeli. Nakon ne baš dobrog starta šampionata stiče se utisak da ova simpatična ekipa u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou.
Naime, na poslednja četiri susreta u elitnom rangu argentinskog fudbala, ova ekipa je bez poraza, a u tom periodu je Lanus ostvario dva trijumfa i isto toliko remija.
Inače, u prošlom kolu je trinaestoplasirani tim na tabeli slavio na svom stadionu protiv Rasinga, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Iako Lanus igra sve bolje kako prvenstvo odmiče, smatramo da River Plejt na ovom duelu nema pravo na kiks pa vam toplo preporučujemo da se fokuisirate na jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.