Nedelja, 21/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
21/07Atletiko Mineiro vs Vasko da Gama1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/07/2024 16:37
Brazilsko prvenstvo odavno nije bilo ovako interesantno, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Atletiko Mineira i Vaska da Game. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21h.
Atletiko Mineiro

Atletiko Mineiro je u ovom trenutku stacioniran na jedanaestom mestu, pa kada se podvuče crta deluje da se više očekivalo od ovog tima, koji je čak pre početka sezone najavljivao i napad na najveći mogući plasman, ali kako sada stvari stoje deluje da od toga neće biti ništa.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu brazilskog fudbala Atletiko Mineiro je ostvario samo jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu su Hulk i drugari remizirali u gostima kod neugodnog Žuventudea, kada je bilo 1:1.
Na domaćem terenu je Mineiro do sada ostvario samo dva trijumfa, isto toliko poraza i četiri remija.

Vasko

Vasko je od samog starta prvenstva imao baš dosta problema, međutim, deluje da kako vreme prolazi tako i brazilski velikan pruža sve bolje partije.
Konkretno, u ovom trenutku se Vasko nalazi na devetom mestu na tabeli, a ono što moramo napomenuti je da ova ekipa na poslednjih pet mečeva ne zna za trijumf, i u tom periodu je ovaj tim samo jednom remizirao i ostvario četiri uzastopna trijumfa.
Poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Atletiko Gojasa, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Bilo bi previše kada bi povratnik u elitni rang brazilskog fudbala ostvario i peti uzastopni trijumf u šampionatu, a na sve to se očekuje i prekid negativnog niza domaćina, pa vam hrabro savetujemo da se fokusirate na jedinicu, za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.